Termék kategóriák
news.rss

Hírek

A méhcsaládban sok ezer méh él együtt, mégis nagyon ritkák a járványok. Ennek a titka a propolisz. Az ókori Egyiptomban balzsamozáshoz használták, és Arisztotelész is alkalmazta a gyógyítás során. Házipatikánkból sem hiányozhat! Megmutatjuk, hogyan készítsük és hogyan használjuk a propolisztinktúrát.
A kiürült mézesüvegeinkért cserébe ajándék mézet adunk!
A holland szirupos ostya cukor nélküli, egészségesebb változata sok-sok szeretettel – és mézzel.
Ezt a mondást Einsteinnek tulajdonítják, de vajon igaza van-e?
Abból tudhatod, hogy a méz, amit fogyasztasz valódi, természetes méz, nem pedig utánzat, hogy kristályosodik, más néven ikrásodik. De ennek bizony van jó oldala is!
És az is igaz, hogy nem csípik meg őt?
Szerintem úgy 2000 éve – Szerintem középkori mesterség – Szerintem már az ősember is méhészkedett
A világ legrégebbi méze körülbelül 5500 éves, és a régészek kerámiaedényekben bukkantak rá Grúziában. Talán hihetetlen, de az antimikrobiális hatás miatt ezek a mézek még ma is fogyaszthatók.
A válasz egyértelműen igen! A méz teljesen természetes, nyers élelmiszer, magas a vitamin-, ásványianyag- és antioxidáns-tartalma, valamint kevesebb kalóriát tartalmaz, mint a cukor.
Egy görbe este után a méz is gyógyír lehet a másnaposság leküzdésében.
Ha nem vagy elégedett a mézzel, kicseréljük neked!